Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeВестиБрза тркалачка врата

Брза тркалачка врата

2024-02-21
Брза тркалачка врата
Исто така познат како „брза врата“ или „ПВЦ брза врата“, таа е врата поддржана од рамката на вратата и управувана од мотор што може брзо да ја отвори и затвори вратата. Неговата најголема карактеристика е што може да ја заврши дејството за префрлување за кратко време и има различни функции за заштита на безбедноста.
Поле за апликација
1. Обработка на храна: Брзите врати за блендата имаат широк спектар на апликации во областа на преработка на храна, како што се производство и пакување на пијалоци, месо, зеленчук и друга храна. Неговите одлични перформанси за докажување на прашина, докажани од инсекти и анти-загадувања можат да ги исполнат строгите барања на работилници за преработка на храна и да обезбедат безбедност на храна и хигиена.
2. Фармацевтска индустрија: Фармацевтските работилници имаат високи барања за чистота на воздухот и спречување на вкрстено загадување. Вратите за брзо бленда можат ефикасно да го блокираат воздухот, да спречат ширење на прашина и бактерии и да обезбедат квалитет и безбедност на производството на лекови.
3. Индустрија за електроника: Работилницата за електроника треба да одржува одредена температура, влажност и чистота за да избегне негативни ефекти врз електронските компоненти. Брзата врата за ролетни ролетни може ефикасно да ги прекине надворешните фактори на животната средина и да обезбеди добра работна околина за работилницата за електроника.
Три, функционални карактеристики
1. Брз прекинувач: Брзата врата на блендата усвојува напредна технологија за моторни погони, која може да реализира брзо отворање и затворање на дејствување и да ја подобри ефикасноста на работата.
2. Превенција на прашина и инсекти: Изведбата на запечатување на вратата за брза бленда е добра, што може ефикасно да го блокира внесувањето на прашина и инсектите за да се обезбеди чистотата и хигиената на работилницата.
.
4. Заштеда на енергија и заштита на животната средина: Брзите врати за ролетни врати се направени од мотори за заштеда на енергија и еколошки материјали, што може ефикасно да ја намали потрошувачката на енергија и да го намали загадувањето на животната средина.
5. Лесно за чистење и одржување: Површината на брзата врата на ролетникот е мазна, лесна за чистење и одржување и може ефикасно да го обезбеди здравјето и чистотата на работилницата.

Накратко, како ефикасна, безбедна и еколошка категорија на производи, брзи врати за бленда имаат широк спектар на изгледи за апликација во многу полиња. Со континуиран напредок на технологијата и континуиран раст на побарувачката на пазарот, ќе се применат и промовираат брзи врати за бленда во повеќе полиња.

high speed door

Дома

Product

Whatsapp

За нас

Испраќам барање

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати